ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Με την επιτυχής ολοκλήρωση κάθε προγράμματος δίδεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης/Δίπλωμα σε κάθε εκπαιδευόμενο.

Για οποιαδήποτε σεμινάριο σας ενδιαφέρει (αρχάριο ή προχωρημένο επίπεδο) απαιτείται προκράτηση θέσης με έναν από τους εξής τρόπους:

  1. Τηλεφωνικά
  2. Ηλεκτρονικά στο e-mail:
  3. Στο website μας
  4. Στη σελίδα μας στο Facebook:

Σε όλα μας τα σεμινάρια και για κάθε εκπαιδευόμενο κατά τη διάρκεια όλων των μαθημάτων παρέχεται δωρεάν ο εξοπλισμός της ακαδημίας όπως μηχανήματα, βελόνες και χρώματα. Αποτελούμε, επίσης, τη μόνη ακαδημία στην Ελλάδα που προσφέρει ειδικά διαμορφωμένα τετράδια για την εκπαίδευση του μόνιμου μακιγιάζ. Ακόμη, κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης και πρακτικής πάνω σε φυσικά μοντέλα.

Σαφώς. Εκτός από τη θεωρία που καλύπτεται στο αρχικό μέρος του σεμιναρίου, έπειτα ακολουθεί πρακτική άσκηση σε χαρτί (ειδικά διαμορφωμένα τετράδια της σχολής μας), latex και τέλος σε φυσικά μοντέλα.

Τα σεμινάρια διδάσκονται από τις έμπειρες ειδικούς του Permanent Make up, κα Ελισάβετ Καρυπίδη – ιδρύτρια της ακαδημίας και εταιρείας Cosmopolitan Permanent Make up και από την κα Έλενα Dolgusheva διευθύντρια και συνιδρύτρια της εταιρείας. Μπορείτε να μάθετε αναλυτικές πληροφορίες για τη σταδιοδρομία τους εδώ.

 

Επίσης, σε συχνά διαστήματα, οργανώνονται νέα σεμινάρια με προσκεκλημένες έμπειρες Permanent Make up Artists από όλο τον κόσμο. Μείνετε ενήμεροι με μια επίσκεψη στη σελίδα των νέων μας (blog) ή κάνοντας εγγραφή στη φόρμα των ενημερωτικών δελτίων μας 

 

Για το Βασικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων που συμπεριλαμβάνει Μόνιμο Μακιγιάζ στα Φρύδια, Χείλη και Μάτια δεν απαιτείται κάποια προϋπηρεσία. Σχετικά με τα σεμινάρια της Μετεκπαίδευσης απαιτούνται κάποιες σχετικές γνώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της σχολής μας τηλεφωνικά στο 212 1056431 κατά τις ώρες 10.00 – 18.00, ηλεκτρονικά μέσω e-mail contact@cosmopolitanpermanentmakeup.com ή στη φόρμα επικοινωνίας του site μας

Κάθε πρόγραμμα σεμιναρίου έχει διαφορετικό κόστος καθώς οι ώρες διδασκαλίας και το αντικείμενο μπορεί να διαφέρει.

 

Απαραίτητη είναι, πάντα, μια κράτηση θέσης όπου πρέπει να γίνει κάποιες ημέρες πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου καταβάλλοντας μια προκαταβολή του 10% του κόστους των μαθημάτων.

 

Ως τρόποι πληρωμής ενδείκνυνται:

 

  • Η πληρωμή με μετρητά
  • Με χρεωστική κάρτα
  • Με πιστωτική κάρτα (δυνατότητα ατόκων δόσεων)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει σε οποιοδήποτε αριθμό σεμιναρίων επιθυμεί και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιλέξει, καθώς οι τεχνικές και οι γνώσεις πάνω σε αυτές εξελίσσονται διαρκώς.

 

Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια από 1 – 5 ημέρες ανάλογα το θέμα και το αντικείμενο που επιλέγει κάθε ενδιαφερόμενος να παρακολουθήσει. Οι ώρες διδασκαλίας είναι 10.00 το πρωί με 18.00 το απόγευμα με πιθανά μικρά διαλείμματα για κάποιο ρόφημα ή σνακ.

.